Pui in crusta de parmezan cu mustar din: pui, pesmet, parmezan, sare, unt, mustar dijon, sos worcestershire, usturoi. Carnea de pui furnizează vitamine și minerale esențiale, cum ar fi niacina (vitamina B3), fosfor, seleniu și vitamina B6. Datorită conținutului său bogat de proteine, carnea de pui este o opțiune excelentă pentru sportivi și pentru cei […]
Tortellini umplute cu mortadella şi ricotta
PrinteazaTortellini umplute cu mortadela si ricotta din: faina, sare, piper, oua, ulei de masline, urda sau ricotta, mortadella sau sunca, galbenus, parmezan, albus si supa.
Ingrediente:
- 300 g făină
- sare,
- piper
- 3 ouă
- 2 linguri ulei de măsline
- 300 g urdă sau ricotta
- 100 g salam tip mortadella sau şuncă
- 1 gălbenuş
- 70 g parmezan ras
- 1 albuş
- 800 ml supă
Mod de preparare:
frământă un aluat din făină, 1/2 linguriţă sare, ouă şi ulei. înfăşoară în folie; se lasă să se odihnească 30 min. amestecă ricotta cu mortadella, gălbenuş, parmezan şi piper.
întinde o foaie subţire de aluat pe planşeta tapetată cu puţină făină. decupează cercuri (0, 8 cm). In mijlocul fiecăruia se aşază câte o linguriţă de umplutură; se unge cu albuş jumătate de circumferinţă şi se pliază deasupra.
unesc capetele semilunei, creând o formă rotundă. dă supa în clocot, apoi se reduce focul şi se pun tortellini la fiert înăuntru; se fierb 5-6 min. Se servesc cu patrunjel si salam.
Tortellini umplute cu mortadella şi ricotta
Poftă bună!
Pui in crusta de parmezan cu mustar