Tortellini umplute cu mortadella şi ricotta

Printeaza

Tortellini umplute cu mortadela si ricotta din: faina, sare, piper, oua, ulei de masline, urda sau ricotta, mortadella sau sunca, galbenus, parmezan, albus si supa.

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • sare,
  • piper
  • 3 ouă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 300 g urdă sau ricotta
  • 100 g salam tip mortadella sau şuncă
  • 1 gălbenuş
  • 70 g parmezan ras
  • 1 albuş
  • 800 ml supă

 

Mod de preparare:

frământă un aluat din făină, 1/2 linguriţă sare, ouă şi ulei. înfăşoară în folie; se lasă să se odihnească 30 min. amestecă ricotta cu mortadella, gălbenuş, parmezan şi piper.

întinde o foa­ie subţire de aluat pe planşeta tapetată cu puţină făină. decu­pează cercuri (0, 8 cm). In mijlocul fiecăruia se aşază câte o linguriţă de umplutură; se unge cu albuş jumătate de circumferinţă şi se pliază deasupra.

unesc capetele semilunei, creând o formă rotundă. dă supa în clocot, apoi se reduce focul şi se pun tortellini la fiert înă­untru; se fierb 5-6 min. Se servesc cu patrunjel si salam.

 

Tortellini umplute cu mortadella şi ricotta

Poftă bună!

 

 

Pui in crusta de parmezan cu mustar

Pui in crusta de parmezan cu mustar din: pui, pesmet, parmezan, sare, unt, mustar dijon, sos worcestershire, usturoi. Carnea de pui furnizează vitamine și minerale esențiale, cum ar fi niacina (vitamina B3), fosfor, seleniu și vitamina B6. Datorită conținutului său bogat de proteine, carnea de pui este o opțiune excelentă pentru sportivi și pentru cei […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.