Tortelloni cu verdeaţă

Printeaza

Tortelloni cu verdeaţă

Tortelloni cu verdeaţă

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • 2 ouă
  • sare
  • 1 chiflă veche de 1 zi
  • 100 g brânză telemea rasă
  • câte 1 legătură mare de busuioc şi pătrunjel
  • 200 ml smântână
  • piper
  • nucşoară rasă
  • 750 g roşii pasate (borcan)

Preparare:

Frământaţi făina cu ouăle, 4 linguri de apă şi 1/2 linguriţă sare, apoi lăsaţi aluatul să se liniştească circa 30 de minute.

Inmuiaţi chifla în apă şi stoarceţi-o. Pasaţi-o împreună cu 50 g brânză, verdeaţa, 100 ml smântână, sarea, piperul, nucşoara.

Intindeţi aluatul. Formaţi grămăjoare din amestecul de mai sus şi aşezaţi-le pe jumătate din aluat. Acoperiţi-le apoi cu cealaltă jumătate, înţepaţi-l cu o furculiţă şi fierbeţi-l 10 minute în apă cu sare.

Amestecaţi roşiile în restul smântânii şi condimentaţi-le. Daţi-le la cuptorul încins la 225°C împreună cu pastele şi brânza rămasă.

Tortelloni cu verdeaţă

Tortelloni cu verdeaţă

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Imi plac tortellini, de fapt cam orice fel de paste. Sunt la indemana oricum si reprezinta o variant rapida si gustoasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.