Tortilla cu ardei gras

Printeaza

Tortilla cu ardei gras din: cartofi, ceapa, ardei, ulei de masline, sare.

Ingrediente:

  • 750 g cartofi
  • 1 ceapă mare
  • câte un ardei gras roşu şi verde
  • ulei de măsline
  • 5 ouă
  • sare grunjoasă

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală, se cojesc şi se taie felii subţiri. Ceapa se curăţă şi se taie inele.

Ardeii se curăţă, se spală şi se taie în jumătăţi, apoi li se îndepărtează seminţele şi se taie fâşii.

Legumele se călesc în puţin ulei circa 20 de minute. Apoi se înglobează în ouăle bătute.

Se sărează, se toarnă într-o tigaie (cu ulei) şi se lasă să se coaguleze timp de 5 minute.

Se face focul mai mic, apoi tortilla se întoarce şi se rumeneşte şi pe cealaltă parte.

La final, se taie romburi şi se serveşte caldă sau rece.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.