Tortilla cu brânză de capră
PrinteazaO reteta delicioasa de tortilla cu branza de capra din: rosii cherry, ceapa verde, busuioc, oua, lapte, sare, piper, ulei, galuste de gris si branza de capra.
- 150 g roşii cherry
- 2 legături ceapă verde
- 1 legătură busuioc
- 6 ouă
- 200 ml lapte
- sare
- piper
- 1 lingură ulei
- 1pachet găluşte de griş refrigerate
- 150 g brânză de capră
Mod de preparare:
Se pregătesc legumele. Se taie roşiile cherry în jumătăţi. Se taie ceapa verde în bucăţi lungi de 3 cm. Se spală busuiocul, se rup frunzuliţele şi se toacă.
Se pasează cu mixerul busuiocul împreună cu ouăle şi laptele. Se condimentează cu sare şi piper.
Se încinge cuptorul la 200°C. Se încinge uleiul într-o tigaie: se prăjesc înă¬untru găluştele, roşiile cherry şi ceapa verde.
Se toarnă deasupra amestecul de ou şi busuioc şi se lasă să se coacă puţin ca să se întărească. Se fărâmiţează brânza cu degetele şi se presară deasupra. Se coace tortilla la cuptor cca 15 minute.
Tortilla cu brânză de capră
Pofta buna!