Tortilla cu branza
PrinteazaO reteta de tortilla cu branza din: boabe de fasole, ceapa verde, patrunjel, ulei de masline, oua, smantana, branza cheddar, sare, piper, foid e tortilla si smantana.
- 1 conservă fasole boabe
- 150 g ceapă verde
- 1 /2 legătură pătrunjel
- 3 linguri ulei de măisline
- 6 ouă
- 50 ml smântână
- 150 g brânză Cheddar rasă
- sare
- piper
- 4 foi de tortilla
- 200 g smântână slabă
Mod de preparare:
Boabele de fasole se pun intr-o sită, se spală bine. apoi se scurg de apă. Ceapa verde se taie inele. Pătrunjelul se spală şi se toacă mărunt. Uleiul de măsline se încinge într-o tigaie şi se pune la călit ceapa verde, până când capătă o culoare aurie. Se adaugă fasolea şi pătrunjelul.
Oul se amestecă cu smântână şi se lasă puţin la foc micc. Brânza se fărâmiţează şi se dă cu sare şi piper. Se amestecă totul.
Se ‘umple fiecare foaie de tortillai cu această compoziţie, se irulează şi se pun în forma ide copt. Se lasă 3-4 minutee la foc iute, se scot şi se seervesc cu smântână deasuppra şi cu verdeaţă proaspoâtă presărată, după preferiinţe.
Tortilla cu branza
Pofta buna!