Tortilla cu branza

Printeaza

O reteta de tortilla cu branza din: boabe de fasole, ceapa verde, patrunjel, ulei de masline, oua, smantana, branza cheddar, sare, piper, foid e tortilla si smantana.

Ingrediente:Tortilla cu branza

  • 1 conservă fasole boabe
  • 150 g ceapă verde
  • 1 /2 legătură pătrunjel
  • 3 linguri ulei de măisline
  • 6 ouă
  • 50 ml smântână
  • 150 g brânză Cheddar rasă
  • sare
  • piper
  • 4 foi de tortilla
  • 200 g smântână slabă

 

Mod de preparare:

Boabele de fasole se pun intr-o sită, se spală bine. apoi se scurg de apă. Ceapa verde se taie inele. Pătrunjelul se spală şi se toacă mărunt. Uleiul de măsline se încinge într-o tigaie şi se pune la călit ceapa verde, până când capătă o culoare aurie. Se adaugă fasolea şi pătrunjelul.

Oul se amestecă cu smântână şi se lasă puţin la foc micc. Brânza se fărâmiţea­ză şi se dă cu sare şi piper. Se amestecă totul.

Se ‘umple fiecare foaie de tortillai cu această compozi­ţie, se irulează şi se pun în forma ide copt. Se lasă 3-4 minutee la foc iute, se scot şi se seervesc cu smântână deasuppra şi cu verdeaţă proaspoâtă presărată, după preferiinţe.

Tortilla cu branza

Tortilla cu branza

Pofta buna!


Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.