Tortilla cu branza
PrinteazaTortilla cu branza din: usturoi, limeta, piept de pui, ceapa, ulei, sare, piper, ardei, brnza, tortilla.
- 2 căţei de usturoi
- zeama de la 4 limete
- 4 fileuri de piept de pui
- 2 cepe
- ulei pentru prăjit
- sare
- piper
- 3 ardei graşi verzi tăiaţi cubuleţe
- 200 g creme fraiche
- 200 g brânză
- 8 tortilla
Mod de preparare:
Usturoiul se curăţă şi se zdrobeşte, apoi se amestecă cu zeama de limetă. Fileurile se marinează în acest sos minim 2 ore.
Ceapa se cojeşte şi se taie inele. Fileurile se prăjesc în ulei circa 10 minute, se sărează şi se piperează. Ceapa şi ardeii se călesc într-o a doua tigaie, în ulei încins.
Fiecare tortilla (încălzită) se rulează după ce se aşează pe deasuprâ carne tăiată oblic în fâşii, ceapă şi ardei. Creme fraiche şi brânza se amestecă, se sărează şi se piperează şi se servesc alături ca dip.
Tortilla cu branza
Pofta buna!