Tortilla cu legume, bacon şi alune crocante

Printeaza

Tortilla cu legume, bacon şi alune crocante din: cartofi rosii, radacina de patrunjel, radacina de telina, conopida, broccoli, sare, piper, lapte, emmentaler, oua, verdeata, hrean, bacon si alune.

Ingrediente:Tortilla_cu_legume_bacon_si_alune_crocante

  • 800 g cartofi rosii
  • 150 g radacina de patrunjel
  • 150 g radacina de telina
  • 1 conopida mica
  • 500 g broccoli
  • sare
  • piper
  • 600 ml lapte
  • 150 g emmentaler ras
  • 6 oua
  • 2 linguri verdeata tocata
  • 1 lingura hrean ras (de la borcan)
  • 75 g bacon
  • 40 g alune tocate

 

Mod de preparare:

Se decojesc cartofii si se taie felii. Se pregatesc legumele si se taie cuburi de pătrunjel şi ţelina. Se despart bucheţelele de conopidă şi de broccoli. Se opăresc cartofii în apă cu sare 6 min.

După 2 min. se adaugă restul de legume. Se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. 2 Se bat ouăle cu lapte, caşcaval, verdeaţă, hrean, sare şi piper.

Se taie fâşii baconul. Se încinge cuptorul la 175°C. Se unge cu unt o formă de sufleu şi se aşază înăuntru cartofii, legumele şi alunele; se amestecă.

Se toarnă dea­supra compoziţia de ouă şi se repar­tizează în toată forma. Se coace la cuptor 50 min. După cea 25 min. se presară deasupra bacon. Se serveşte fierbinte sau rece.

Tortilla cu legume, bacon şi alune crocante

Tortilla_cu_legume_bacon_si_alune_crocante

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.