Tortilla cu leurda presarata cu ardei gras si parmezan

Printeaza

O reteta de tortilla cu leurdă presărată cu ardei gras şi parmezan din: ardei grasi, ceapa verde, leurda, oua, lapte, aprmezan, sare, piper, cartofi, unt si ulei.

Ingrediente:Tortilla cu leurda presarata cu ardei gras si parmezan

  • 2 ardei graşi roşii
  • 2 legături ceapă verde
  • 2 legături leurdă
  • 6 ouă
  • 6 linguri lapte
  • 4 linguri parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 600 g cartofi fierţi în coajă
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 160 °C. Se taie cuburi ardeii graşi. Se curăţă leurda şi se toacă. Se bat ouăle cu lapte, parmezan, sare şi piper.

Se deco­jesc cartofii şi se taie felii subţiri. Se prăjesc în ulei şi unt; se adaugă ceapa şi ardeii graşi şi se pră­jesc împreună.

Se presară leurdă şi se toarnă compoziţia de ouă; se acoperă şi se lasă să se coacă la foc moale cca 5 min. apoi se dau la cup­tor cca 25 min. Se serveşte alături un sos de iaurt.

Tortilla cu leurda presarata cu ardei gras si parmezan

Tortilla cu leurda presarata cu ardei gras si parmezan

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.