Tortilla cu salsa de peste si legume

Printeaza

Tortilla cu salsa de peste si legume din: morcovi, rosii, ceapa, macris, ulei, sare, piper, oua,  smântână, curry, patrunjel, usturoi, fileuri sardele, oţet.

Tortilla cu salsa de peste si legume

Ingrediente:

  • 30 g morcovi
  • 75 g roşii
  • 1 ceapă
  • măcriş
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 6 ouă
  • 6 linguri smântână
  • curry
  • 3 legături pătrunjel
  • 1 căţel usturoi
  • 6 fileuri sardele
  • 3 linguriţe oţet

Mod de preparare:

Se căleşte ceapa tocată; se adaugă morcovii raşi şi se călesc 5 ; se sărează. Se adaugă roşiile cuburi, se călesc 3 minute; se lasă să se răcească.

Se bat ouăle cu smântână, sare, piper şi curry. Se adaugă legumele şi măcrişul tocat; se coace o omletă mare din această compoziţie, într-o tigaie cu ulei, cca 10 min.

Se întoarce tortilla şi se mai coace 10 min. Pentru salsa, se pasează sardelele cu pătrunjel şi usturoi tocate, ulei şi oţet. Tortilla se taie bucăţi şi se serveşte cu salsa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.