Tortilla cu legume la grătar şi feta
PrinteazaO reteta de tortilla cu legume la gratar si feta din: legume la gratar, amestec mexican, avocado, suc de lime, rosii cherry, tortilla, rucola si branza feta.
- 325 g de legume la gratar congelate
- 1 lingurita amestec mexican de condimente sau (boia dulce, chilli, usturoi, ceapa si chimion)
- 1 avocado mic, curatat si tocat
- sucul de la 1 lime
- 75 g de rosii cherry, taiate pe jumatate
- 2 lipii tortilla
- 2 maine de rucola
- 2 linguri de branza feta, maruntita
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 200c c/gaz 6. într-o tavă de copt, se asezonează legumele congelate, se presară cu mixul mexican şi se amestecă, apoi se coc în cuptor 15 minute, până sunt fierbinţi, între timp, se amestecă avocado, sucul de lime şi roşiile, se asezonează şi se lasă deoparte.
Se aşază lipiile într-o pungă de copt şi se coc deasupra legumelor în ultimele cinci minute, până devin crocante. Se transferă pe farfurii, se presară cu rucola şi se aşază deaupra legumele coapte. Se adaugă puţin din sosul de avocado şi se presară cu feta.
Tortilla cu legume la grătar şi feta
Pofta buna!