Tortilla picantă cu conopida si broccoli
PrinteazaTortilla picanta cu conopida si broccoli din: cartofi, sare, conopida, broccoli, sunca afumata, arahide, smantana, lapte, oua, branza, piper si nucsoara.
Ingrediente:
- 800 g cartofi
- sare
- 400 g conopidă
- 400 g broccoli
- 100 g şuncă afumată
- 50 g arahide
- 200 ml smântână
- 400 ml lapte
- 6 ouă
- 150 g brânză rasă
- piper
- nucşoară rasă
Mod de preparare:
Curăţaţi cartofii şi tăiaţi-i rondele. Opăriţi-i în apă cu sare cca. 4 min., apoi lăsaţi-i să se scurgă.
Desprindeţi bucheţelele de conopidă şi broccoli, opăriţi-le în apă cu sare 2 min., apoi scurgeţi-le. Preîncălziţi cuptorul la 180°C.
Tăiaţi şunca fâşii, apoi prăjiţi-le. Aşezaţi-le în straturi împreună cu legumele şi cartofii. Tăiaţi arahidele mărunt şi presăraţi-le peste mâncare.
Amestecaţi laptele, smântână, ouăle, 100 g brânză, mirodeniile şi turnaţi totul peste tortilla. Presăraţi-o cu brânza şi coaceţi-o 40 min.
Tortilla picantă cu conopida si broccoli
Poftă bună!