Tortilla picantă cu conopida si broccoli

Printeaza

Tortilla picanta cu conopida si broccoli din: cartofi, sare, conopida, broccoli, sunca afumata, arahide, smantana, lapte, oua, branza, piper si nucsoara.

Ingrediente:

  • 800 g cartofi
  • sare
  • 400 g conopidă
  • 400 g broccoli
  • 100 g şuncă afumată
  • 50 g arahide
  • 200 ml smântână
  • 400 ml lapte
  • 6 ouă
  • 150 g brânză rasă
  • piper
  • nucşoară rasă

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cartofii şi tăiaţi-i rondele. Opăriţi-i în apă cu sare cca. 4 min., apoi lăsaţi-i să se scurgă.

Desprindeţi bucheţelele de conopidă şi broccoli, opăriţi-le în apă cu sare 2 min., apoi scurgeţi-le. Preîncălziţi cuptorul la 180°C.

Tăiaţi şunca fâşii, apoi pră­jiţi-le. Aşezaţi-le în straturi împreună cu legumele şi cartofii. Tăiaţi arahidele mărunt şi presăraţi-le peste mâncare.

Amestecaţi lap­tele, smântână, ouăle, 100 g brânză, mirodeniile şi turnaţi totul pes­te tortilla. Presăraţi-o cu brânza şi coaceţi-o 40 min.

Tortilla picantă cu conopida si broccoli

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.