Tortilla picanta cu ciuperci

Printeaza

Tortilla picanta cu ciuperci din: tortilla, vanata, ciuperci, ceapa verde, usturoi, ulei, rosii uscate, ardei iuti, ceapa uscata, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Tortilla picanta cu ciuperci

  • 4 tortilla
  • 1 vânătă mică
  • 400 g ciuperci
  • 4 fire ceapă verde
  • 4 căţei usturoi
  • ulei
  • 100 g roşii uscate, în ulei
  • 2 ardei iuţi
  • 1 ceapă uscată
  • cimbru proaspăt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli vânătă, o tai felii şi le dai cu sare. După 30 de minute le speli şi le storci.

Incingi puţin ulei intr-o tigaie şi căleşti ceapa uscată tocată şi usturoiul feliuţe. După 2-3 minute, adaugi ciupercile tăiate felii şi laşi până scade apa de la ele, adaugi vinetele şi mai ţii 10 minute. Potriveşti de sare şi piper.

Incălzeşti foile de tortilla şi aşezi în centrul fiecăreia compoziţie de legume, câteva felii de ardei iute, o crenguţă de cimbru, frunze de ceapă verde şi câteva roşii uscate.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.