Tortilla cu pui
PrinteazaTortilla cu pui din: ulei, ardei, ceapa, porumb, condimente, piure de rosii, salsa, friptura de pui, tortilla, avocado, lamaie, coriandru, telemea, sare, piper.
- 2 linguri ulei de floarea- soarelui
- 1 ardei gras galben, tăiat felii
- 1 legătura ceapă verde, tocată
- 200 g porumb dulce din conservă, scurs de lichid
- 35 g condiment picant mexican
- 2 linguri piure de roşii
- 300g salsa de roşii
- 200 g friptură de pui, bucăţi
- 4 buc tortilla
- 1 buc avocado
- zeama de la 1 lămâie
- o mână frunze de coriandru
- 50 g telemea, sfărâmată
- sare şi piper
Mod de preparare:
Intr-un vas larg, prăjeşte în 1 lingură de ulei ceapa şi ardeiul gras 3 minute. Adaugă porumbul şi condimentul şi ţine pe foc, amestecând, 3 min. Apoi, adaugă piureul de roşii, salsa şi friptura şi încălzeşte complet.
Porţionează în tortilla şi pliază-le, fixând cu o scobitoare. Zdrobeşte avocado şi combină cu lămăia. un praf
de sare şi piper şi lasă deoparte.
Incinge uleiul rămas şi prăjeşte foile de tortilla 1 min pe fiecare parte, până când se rumenesc.
Aşază-le pe hârtie absorbantă, îndepărtează scobitorile şi taie fiecare tortilla în două. Serveşte cu avocado, coriandru tocat şi telemea.
Pofta buna!