Tortilla cu smantana si branza feta

Printeaza

Tortilla cu smantana si branza feta din: cartofi dulci, ceapa alba, ceapa rosie, ulei, otet, condimente, tortilla, smantana, salata iceberg, branza feta.

Ingrediente:Tortilla_cu_smantana_si_branza_feta

  • 2 cartofi dulci mari
  • 1 ceapa alba, 2 cepe rosii
  • 1 ardei rosu mare, curatat de seminte
  • 1 lingura de ulei
  • 2 linguri de otet din cindru sau din vin alb
  • 30 g condimente
  • 8 tortilla mici
  • 1/2 legatura coriandru, tocat
  • 1/2 borcan mic de smantana
  • 1 salata mica iceberg, rupta in fasii
  • 100 g branza feta, faramitata

 

Mod de preparata:

Incinge cuptorul la 200°C. Taie legumele în sferturi şi amestecă-le într-un bol mare cu uleiul, oţetul şi condimentele pentru fajita.

Aranjează-le într-un singur strat într-o tavă mare de copt şi coace-le 40 de minute, întorcându-le pe partea cealaltă la jumătatea timpului.

Intre timp, încălzeşte bucăţile de tortilla conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Odată ce legumele s-au copt, presară deasupra lor coriandrul şi rulează-le în tortilla cu câte o lingură de smântână, nişte frunze de salată şi brânză feta fărâmiţată.

Tortilla cu smantana si branza feta

Tortilla_cu_smantana_si_branza_feta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.