Tortilla cu smantana si branza feta
PrinteazaTortilla cu smantana si branza feta din: cartofi dulci, ceapa alba, ceapa rosie, ulei, otet, condimente, tortilla, smantana, salata iceberg, branza feta.
- 2 cartofi dulci mari
- 1 ceapa alba, 2 cepe rosii
- 1 ardei rosu mare, curatat de seminte
- 1 lingura de ulei
- 2 linguri de otet din cindru sau din vin alb
- 30 g condimente
- 8 tortilla mici
- 1/2 legatura coriandru, tocat
- 1/2 borcan mic de smantana
- 1 salata mica iceberg, rupta in fasii
- 100 g branza feta, faramitata
Mod de preparata:
Incinge cuptorul la 200°C. Taie legumele în sferturi şi amestecă-le într-un bol mare cu uleiul, oţetul şi condimentele pentru fajita.
Aranjează-le într-un singur strat într-o tavă mare de copt şi coace-le 40 de minute, întorcându-le pe partea cealaltă la jumătatea timpului.
Intre timp, încălzeşte bucăţile de tortilla conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Odată ce legumele s-au copt, presară deasupra lor coriandrul şi rulează-le în tortilla cu câte o lingură de smântână, nişte frunze de salată şi brânză feta fărâmiţată.
Tortilla cu smantana si branza feta
Pofta buna!