Tortillas cu avocado, ceapa rosie si fasole rosie
PrinteazaTortillas cu avocado, ceapa rosie si fasole rosie din: suc de limette, zahar, sare, chimen, cimbru, piper de cayenne, ulei, avocado, ceapa rosie, rosii cherry, boabe de fasole rosie, bacon, telemea, tortillas.
- 2 lingurite suc de limette
- 1 lingurita zahar
- sare
- chimen macinat
- 1 praf cimbru uscat
- 1 praf piper de Cayenne
- 1 lingura ulei
- 1 avocado
- 1 ceapa rosie taiata inele
- 5 rosii cherry taiata felii
- 200 g boabe de fasole rosie (din conserva)
- 8 felii de bacon
- 80 g telemea rasa
- 4 tortillas (lipii de malai, de cumparat)
Mod de preparare:
Se amesteca 1 lingurita suc de limette cu zahar, sare, chimen, cimbru, piper si ulei; se bat cu telul. Se taie fructul de avocado in doua, pe lung; se scoate sâmburele şi se decojesc jumătăţile. Se taie felii pulpa de avocado şi se stropeşte cu restul de suc de limette; se amestecă împreună cu ceapa, feliile de roşii şi fasolea. Se toarnă deasupra marinata.
Se prăjeşte baconul în tigaie, fără adaos de grăsime şi se aşază pe tortillas. Se pune deasupra compoziţia de boabe de fasole şi se presară telemea rasă. Se pliază lipiile şi se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc puţin, în cuptorul încins la 190 °C.
Tortillas cu avocado, ceapa rosie si fasole rosie
Pofta buna!