Tortillas garnisite
PrinteazaO reteta de tortillas garnisite din: roast beef, tortillas, ardei gras, ceapa rosie, dovlecei, porumb fiert, sos picant, ulei extravirgin de masline si sare.
- 400 g roast beef feliat subţire
- 4 tortillas
- 1 ardei gras galben
- 1 ceapă roşie
- 2 dovlecei
- 150 g porumb fiert
- sos picant mexican
- ulei extravirgin de măsline
- sare
Mod de preparare:
Spălaţi ardeiul gras, scoateţi-i codiţa, seminţele şi nervurile albe din interior, tăiaţi-l cubuleţe. Spălaţi şi curăţaţi dovleceii, tăia- ţi-i în lung pe jumătate şi pe urmă felioare. Curăţaţi ceapa şi feliaţi-o subţire. Turnaţi uleiul într-o tigaie, căliţi ceapa şi adăugaţi legumele. Potriviţi de sare.
Daţi focul mare 15 minute, adăugând puţină apă caldă dacă scade prea mult, şi amestecaţi des. După ce s-a făcut, lăsaţi preparatul să se răcească şi adăugaţi porumbul.
Incălziţi tortillas într-o tigaie de teflon, 1 minut pe fiecare parte. Aranjaţi tortillas pe farfurii, îndoiţi-le şi umpleţi-le cu legumele, cu feliile de roast beef, iar deasupra turnaţi puţin sos picant.
Tortillas garnisite
Poftă bună!