Tortillas la grătar umplute cu legume, avocado şi feta
PrinteazaO reteta simpla de tortillas la gratar umplute cu legume, avocado si feta din: tortillas din faina de porumb, ceapa verde, rosii cherry, avocado, feta, morcov, ulei de masline extravirgin, lamaie, salata creata, sare si piper.
- 4 tortillas din faină de porumb
- 2 fire de ceapă verde mai mare
- 8 roşii cherry
- 1 avocado
- 150 g feta
- 1 morcov
- 3 linguri ulei de măsline extravirgin
- 1/2 lămâie
- 1 salată creaţă
- sare şi piper
Mod de preparare:
Spală salata, roşiile şi morcovul; curăţă morcovul de coajă şi taie-1 julien. Curăţă fructul de avocado, decupează din el biluţe cu ajutorul unei linguriţe şi stropeşte-le cu zeamă de lămâie.
Taie roşiile sferturi şi feta cubuleţe. Taie partea albă a cepelor rondele şi căleşte-le împreună cu morcovul într-o tigaie cu două linguri de ulei de măsline încins. Pune sare şi piper, după gust, apoi adaugă biluţele de avocado.
Umple foile de tortillas cu amestecul obţinut, pliază-le şi frige-le câteva minute pe grătarul încins. Prepară o salată din roşii, cubuleţele de feta şi salata creaţă, o lingură de ulei, sare şi piper, după gust. Serveşte tortillas alături de salată.
Tortillas la grătar umplute cu legume, avocado şi feta
Poftă bună!