Tortillas la grătar umplute cu legume, avocado şi feta

Printeaza

O reteta simpla de tortillas la gratar umplute cu legume, avocado si feta din: tortillas din faina de porumb, ceapa verde, rosii cherry, avocado, feta, morcov, ulei de masline extravirgin, lamaie, salata creata, sare si piper.

Ingrediente:Tortillas la grătar umplute cu legume, avocado şi feta

  • 4 tortillas din faină de porumb
  • 2 fire de ceapă verde mai mare
  • 8 roşii cherry
  • 1 avocado
  • 150 g feta
  • 1 morcov
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1/2 lămâie
  • 1 salată creaţă
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Spală salata, roşiile şi morcovul; curăţă morcovul de coajă şi taie-1 julien. Curăţă fructul de avocado, decupează din el biluţe cu ajutorul unei linguriţe şi stropeşte-le cu zeamă de lămâie.

Taie roşiile sferturi şi feta cubuleţe. Taie partea albă a cepelor rondele şi căleşte-le împreună cu morcovul într-o tigaie cu două linguri de ulei de măsline încins. Pune sare şi piper, după gust, apoi adaugă biluţele de avocado.

Umple foile de tortillas cu amestecul obţinut, pliază-le şi frige-le câteva minute pe grătarul încins. Prepară o salată din roşii, cubuleţele de feta şi salata creaţă, o lingură de ulei, sare şi piper, după gust. Serveşte tortillas alături de salată.

Tortillas la grătar umplute cu legume, avocado şi feta

Tortillas la grătar umplute cu legume, avocado şi feta

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.