Tortillas cu pui thailandez

Printeaza

Tortillas cu pui thailandezcu: carne de pui, ulei vegetal, ardei gras galben, ardei gras rosu, ceapa, pasta de curry, coriandru.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui, cu piele
  • 1 lingură de ulei vegetal
  • 1 ardei gras galben, curăţat de seminţe şi tăiat fâşii subţiri
  • 1 ardei gras roşu, curăţat de seminţe şi tăiat fâşii subţiri
  • 1 ceapă, tăiată julienne
  • 2 linguriţe pastă de curry verde, thailandeză
  • o mână frunze de coriandru, tocate
  • 4 foi de tortilla

 

 

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 140°C. Se aşază pulpele într-o tavă unsă cu puţin ulei şi se dau la cuptor 35-45 de minute până se pătrund. Se scot din cuptor şi se lasă să se răcorească puţin.

Se curăţă de pieliţă şi se taie mărunt.

Se încinge uleiul într-un wok. Se călesc două minute ardeii şi ceapa, se adaugă puiul şi pasta de curry. Se amestecă bine. Se adaugă sare şi piper, apoi coriandrul.

Se încălzesc lipiile, după care se umplu cu amestec şi se servesc tăiate în jumătate.

 

Tortillas cu pui thailandez

Tortillas cu pui thailandez

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.