Tortillas cu pui thailandez
PrinteazaTortillas cu pui thailandezcu: carne de pui, ulei vegetal, ardei gras galben, ardei gras rosu, ceapa, pasta de curry, coriandru.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui, cu piele
- 1 lingură de ulei vegetal
- 1 ardei gras galben, curăţat de seminţe şi tăiat fâşii subţiri
- 1 ardei gras roşu, curăţat de seminţe şi tăiat fâşii subţiri
- 1 ceapă, tăiată julienne
- 2 linguriţe pastă de curry verde, thailandeză
- o mână frunze de coriandru, tocate
- 4 foi de tortilla
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 140°C. Se aşază pulpele într-o tavă unsă cu puţin ulei şi se dau la cuptor 35-45 de minute până se pătrund. Se scot din cuptor şi se lasă să se răcorească puţin.
Se curăţă de pieliţă şi se taie mărunt.
Se încinge uleiul într-un wok. Se călesc două minute ardeii şi ceapa, se adaugă puiul şi pasta de curry. Se amestecă bine. Se adaugă sare şi piper, apoi coriandrul.
Se încălzesc lipiile, după care se umplu cu amestec şi se servesc tăiate în jumătate.
Tortillas cu pui thailandez
Pofta buna!