Tortillas în sos picant cu carne
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de tortillas in sos picant cu carne din: tortillas, carnat, pulpa de rosii, ulei de masline extravirgin, ceapa, ardei capia, patrunjel, sare si piper.
- 200 g tortillas crocante din faină de porumb
pentru sos:
- 1 cârnat gros picant
- 180 g pulpă de roşii
- 2 linguri ulei de măsline extravirgin
- 1 ceapă mică
- 1 bucată de ardei capia
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţă ardeiul capia de seminţe şi toacă-1 mărunt împreună cu ceapa curăţată. Căleşte-le puţin într-o crăticioară cu ulei încins.
Curăţă cârnatul de membrană şi sfărâmă carnea cu degetele, apoi pune-o în crăticioară şi prăjeşte-o la foc iute. Adaugă pulpa de roşii.
Fierbe-le la foc mic circa 10 minute, adăugând sare şi piper, după gust. Adaugă pătrunjelul tocat şi serveşte sosul.
Pofta buna!