Tortillia cu vita, orez si chimen din: foi de tortilla, carne de vită, morcovi, usturoi, ardei gras, concentrat de vită, apă, ulei, seminţe chimen, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 4 foi de tortilla 500 g carne de vită 200 g morcovi 150 g orez 1 căţel usturoi 1 ardei gras 1/2 cub concentrat de vită 250 ml apă 2 linguri ulei câteva seminţe chimen 2-3 […]
Tortillia cu pui, legume si cascaval
PrinteazaTortillia cu pui, legume si cascaval din: foi de tortilla, pulpe de pui dezosate, ceapă albă, ardei capia sau ardei gras roşu, vin alb, caşcaval.
Ingrediente:
- 1 pachet foi de tortilla
- 400 g pulpe de pui dezosate
- 1 ceapă albă
- 1 ardei capia sau ardei gras roşu
- 100 ml vin alb
- 100 g caşcaval
Mod de preparare:
Speli pulpele de pui şi le tai cubuleţe potrivite ca mărime, apoi le căleşti într-o tigaie împreună cu vinul.
Ceapa şi ardeiul le toci mărunt de tot şi le adaugi peste pulpe. Le laşi să fiarbă împreună vreo 5-10 minute.
Pe fiecare foaie de tortilla pui amestec de carne şi legume, iar deasupra razi puţin caşcaval.
Inchizi foile şi le prinzi cu o scobitoare, ca să nu se desfacă.
Intr-o tavă de aragaz pui hârtie de copt şi aşezi tortilla una lângă alta, iar deasupra razi caşcaval.
Dai tava la cuptor numai ca să se topească caşcavalul şi serveşti tortilla fierbinte.
Tortillia cu pui, legume si cascaval
Pofta buna!
Tortillia cu praz si patrunjel
Tortillia cu praz si patrunjel din: miez de praz sau ceapă albă, ulei de măsline, pătrunjel, crevete gambas, făină de grâu, făină de năut, ou sare, piper. Ingrediente: 100 g miez de praz sau ceapă albă 3 linguri de ulei de măsline 30 g pătrunjel 150 g crevete gambas 100 g făină de grâu 35 g făină de năut […]