Tortulet pentru copii
PrinteazaTortulet pentru copii din: foi de pandispan, crema tiramisu, lapte, cacao, esenta de rom, frisca, betisoare cu ciocolata, bomboane argintii.
- 2 foi de pandişpan cu cacao
- 1 cremă tiramisu
- 200 ml lapte
- 2 linguri cacao
- 1 esenţă rom
- 200 ml frişcă
- 1 cutie beţişoare cu ciocolată
- bomboane argintii
Mod de preparare:
Tai din foile de pandişpan 4 cercuri egale. Pregăteşti crema tiramisu cu lapte, apoi o amesteci cu frişca bătută spumă, cacaua şi esenţa de rom.
Ungi cercurile de pandişpan cu cremă, lăsând a patra parte pentru ornat. Ungi pe margine tortuleţul cu cremă, apoi aşezi de jur împrejur beţişoarele finetti, după care le legi cu o panglică decorativă. Presari tortuleţul cu bomboane argintii.
Pofta buna!