Ceai de Coada-Calului cu Urzică: Secretul Sănătății Părului și Unghiilor din: frunze de coada calului, frunze de urzica, apa. Ceaiul de Coada-Calului cu Urzică este o combinație minunată de plante care poate aduce numeroase beneficii pentru sănătatea părului și unghiilor. Această rețetă simplă și naturală este bogată în minerale esențiale și antioxidanți care susțin creșterea […]
Tortulete de rosii cu tarhon si busuioc
PrinteazaTortulete de rosii cu tarhon si busuioc din: brânză de capră, nuci, tarhon, suc de lămâie, sare, piper, roşii, oţet aromat, ulei, busuioc, ceapa, ulei, tarhon.
Ingrediente:
- 500 g brânză de capră
- 40 g nuci tocate
- 2 linguri tarhon tocat
- 2 linguriţe suc de lămâie
- sare, piper
- 3 roşii coapte
- 2 linguri oţet aromat
- 2 linguri ulei
- 4 linguri busuioc tocat
- 2 cepe
- ulei
- 2 fire tarhon
Mod de preparare:
Brânză de capră se amestecă împreună cu nuci, tarhon, suc de lămâie, sare şi piper.
crestează roşiile, se opăresc în apă clocotită, se trec prin jet de apă rece, se scurg, se decojesc, se curăţă de seminţe şi pulpa se taie cuburi.
amestecă apoi împreună cu oţetul aromat, sare, piper, ulei şi busuioc.
Ceapa se taie inele şi se prăjeşte în ulei încins. Compoziţia de brânză se împarte în porţii şi se modelează patru rondele mari, care se aşază pe patru farfurii; roşiile se aşază deasupra şi se garnisesc cu inelele de ceapă.
ornează cu frunze de tarhon şi se serveşte cu pâine.
Tortulete de rosii cu tarhon si busuioc
Pofta buna!
Ceai de Coada-Calului cu Urzică: Secretul Sănătății Părului și Unghiilor