Tostadas de pui

Printeaza

Tostadas de pui din: tortillas din faina de porumb, file de piept de pui, rosii, supa concentrata de pui, cascaval, salata rosie, salata aisberg, smantana, ceapa, ardei iute, ulei de floarea soarelui, coriandru, masline negre, sare si piper.

Ingrediente:

  • 8 tortillas din faină de porumb
  • 400 g file de piept de pui
  • 500 g roşii
  • 300 ml supă concentrată de pui
  • 100 g caşcaval
  • 1/2 salată roşie
  • 1/2 salată aisberg
  • 100 ml smântână
  • 1 ceapă mică
  • 1 ardei iute proaspăt
  • 4 linguri ulei de floarea-soarelui
  • coriandru proaspăt
  • măsline negre
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Prepară tortillas conform reţetei de bază (tortillas din faină de porumb). Prăjeşte-le în 4 linguri de ulei până când devin crocante. 

Căleşte ceapa tocată în aceeaşi tigaie în care ai prăjit tortillas. Adaugă fileurile de piept de pui tăiate bucăţi şi supa concentrată de pui, lasă-le 15-20 de minute, apoi scurge-le şi lasă-le să se răcească.

Taie roşiile cubuleţe şi ardeiul iute rondele. Condimentează fileurile de pui cu coriandru, sare şi piper, după gust.

Spală şi taie salata julien. Rade caşcavalul pe răzătoarea cu ochiuri mari. Aşază pe fiecare farfurie o tortilla crocan­tă, pune deasupra salată roşie, salată aisberg, fileuri de pui, cubuleţe de roşii, caşcavalul ras şi rondele de ardei iute.

Decorează, după gust, cu smântână, frunzuliţe de coriandru şi bucăţele de măsline negre.

Tostadas de pui

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.