Oua jumari din: oua, smantana, branza de vaci, sare, unt, ulei. Ingrediente: 2 oua 2 linguri cu smantana sau branza de vaci sare 2 linguri cu unt sau ulei Mod de preparare: Se spala ouale, se sterg si se sparg in castron. Se pune untul in tigaie de teflon, iar cand s-a topit complet, […]
Totul despre oua jumari
PrinteazaTotul despre oua jumari. Sănătoase şi foarte adaptabile, ouăle jumări sunt o mâncare bine-venită la orice oră a zilei. Gustul lor delicat se combină minunat cu cele mai extravagante ingrediente, fiind la fel de delicioase simple sau presărate cu ierburi proaspete.
Julia Child, Simone Beck şi Louisette Bertholle au meritul de a fi revoluţionat stilul nord-american de a găti, odată cu apariţia cărţii Mastering the Art ofFrench Cooking, în 1961.
Bucătăria în care se filmau emisiunile ei culinare a devenit un exponat îndrăgit al Institutului Smithsonian din Washington.
Imaginaţi-vă, cum ar fi să devii celebru pentru capacitatea ta de a pregăti nişte ouă jumări perfecte.
Mâncărurile simple pot fi, cu uşurinţă, distruse, însă instrucţiunile precise ale Juliei Child au permis celor care aspirau la titlul de maeştri-bucatari să pregătească nişte ouă jumări perfecte: delicat prăjite şi moi, ele se topesc în gură şi au gustul ingredientelor simple din care se prepară.
poate iti place si:
Clatite din cartofi cu oua jumari si bacon crocant
Clatite din cartofi cu oua jumari si bacon crocant din: piure de cartofi, faina, praf de copt, oua, lapte, chives, ulei de floarea soarelui, unt, bacon si jumari. Ingrediente: 250 g piure de cartofi sau 2 cartofi fainosi medii, taiati in cuburi 75 g de faina 1 lingurita praf de copt 2 oua 125 ml lapte […]
Antricoate la tigaie cu ouă jumări
O reteta delicioasa de antricoate la tigaie cu oua jumari din: antricoate de vaca, oua, ceapa verde, marar, patrunjel, fileuri de ansoa, morcovi, mazare, fasole fidea, conopida, unt si lapte. Ingrediente: 1,4 kg antricoate de vacă (7 bucăţi mici) 5 ouă 2 fire de ceapă verde 1/2 legătură mărar 1/2 legătură pătrunjel 4 fileuri de […]
Pofta buna!