Trandafiri picanti

Printeaza

Trandafiri picanti din: carne de porc, slanina, usturoi, boia, cimbru, ienibahar.

Ingrediente:Trandafiri picanti

  • 3 kg carne macră de porc
  • 1,5 kg slănină
  • 3 căpăţâni de usturoi
  • 1 lingură boia dulce
  • 2 linguri boia iute
  • 2 linguri cimbru şi ienibahar
  • 200 ml apa

 

Mod de preparare:

Se toacă 3 kg carne macră de porc şi 1,5 kg slănină şi se amestecă cu 3 căpăţâni de usturoi, pisat. Se adaugă 1 lingură boia dulce, 2 linguri boia iute, 2 linguri cimbru şi ienibahar şi se amestecă bine.

Se dizolvă sarea în 200 ml apă şi se toarnă peste came, se pune piper şi se amestecă. Compoziţia se lasă la rece 1 oră. Se curăţă intestinele şi se umplu cu compoziţia preparată, lăsându-se loc la capete să se lege.

Se pun trandafirii la căldură 24 de oră, apoi se scot la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.