Trandafiri

Printeaza

Trandafiri

Ingrediente aluat fraged:

  • 1 lingură făină
  • 25 g margarina
  • unt sau untură

 

Mod de preparare:

Trandafiri: Din toate acestea se face un aluat care se lasă o noapte la rece. A doua zi se întinde o foaie potrivită.

Se taie cu paharul sau cu o cană (nu foarte largă la gură) aluatul apoi foaia rotundă de aluat se crestează în formă de cruce şi se pune rahat în mijloc, apoi se ia câte o petală şi se răsuceşte în jurul bucăţii de rahat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.