Trenette al pesto
PrinteazaTrenette al pesto din: paste trenette, busuioc, usturoi, branza de oaie, parmezan, ulei de masline si sare.
Ingrediente:
- 500 g paste trenette
- 30 frunze de busuioc proaspete
- 1 căţel de usturoi mare
- 1 lingură brânză rasă din lapte de oaie
- 1 lingură de parmezan ras
- ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Spălaţi frunzele de busuioc, zvântaţi-le de apă, apoi zdrobiţi-le într-un mojar împreună cu usturoiul. Când amestecul este omogen, diluaţi-l cu ulei pentru a obţine o pastă fină, dar nu prea fluidă.
Separat, fierbeţi spaghetele şi combinaţi-le cu sosul puţin diluat. Odată ce el este fierbinte şi condimentat după gust, preparatul poate fi servit.
Trenette al pesto
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/trenette-al-pesto html