Oțet de mere pentru digestie Sănătoasă – Rețetă, Beneficii și Mod de Aplicare. Oțetul de mere este recunoscut pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate, fiind un remediu natural excelent pentru îmbunătățirea digestiei. Bogat în enzime și acizi organici, oțetul de mere ajută la stimularea secreției de acid gastric, îmbunătățind digestia și prevenind disconfortul digestiv, precum […]
Trifle cu zmeura
PrinteazaTrifle cu zmeura din: mascarpone, zmeura, zahar, biscuiti, oua, frisca.
Ingrediente:
- 250 g mascarpone
- 250 g zmeura
- 100 g zahăr brun
- 300 g biscuiţi sfârâmidosi
- un plic zahăr vanilinat
- ouă
Pentru ornat:
- 200 g friscâ lichida
- 50 g zahăr pudră
- 100 g zmeură
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se mixează cu zahărul vanilinat şi zahărul brun. Se adaugă mascarpone şi se amestecă cu telul.
Apoi se pun albuşurile bătute spumă.
măruntesc biscuiţii şi se repartizează un prim strat în cupe, se aşază zmeură, apoi cremă, biscuiţi şi iar zmeură.
ornează cu frişca bine bătută şi amestecată cu zahărul şi cu zmeură.
lasă 30 de minute la frigider.
Trifle cu zmeura
Pofta buna!
Ciulama de Conopidă – o mâncare care îmbină simplitatea cu nutrienții esențiali, oferind o alternativă sănătoasă și ușor de preparat pentru mesele zilnice. Adaptată după tradiționala ciulama românească, această versiune cu conopidă transformă un simplu legume într-un fel principal delicios și reconfortant. Conopida, cunoscută pentru beneficiile sale multiple asupra sănătății,