Trigoane cu branza feta si parmezan

Printeaza

Trigoane cu branza feta si parmezan din: branza feta, parmezan, oua, foi de placinta, unt, oregano, sare si piper.

Ingrediente:Trigoane_cu_branza_feta_si_parmezan

  • 250 g branza feta
  • 125 g de parmezan ras
  • 3 oua
  • 500 g foi de palcinta
  • 75 g unt
  • 1 lingura de oregano uscat maruntit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi într-un castron brânza mărunţită, parmezanul dat pe răză:oarea mică, 2 ouă bătute, oregano, un vârf de cuţit sare şi un vârf de cuţit piper proaspăt măcinat. Omogenizaţi bine amestecul. Tăiaţi foile de plăcintă în 3 pe lung.

Puneţi pe 2 foi, unse între ele cu unt topit, o lingură din amestecul de brânză, împachetaţi foile de plăcintă, astfel încât să obţineţi un triunghi dreptunghic. Procedaţi la fel până cârtd terminaţi brânza şi foile de plăcintă.

Puneţi trigoanele astfel prăgătite într-o tavă de aragaz, pe hârtie de copt. Ungeţi-le cu ou bătut şi puneţi tava în cuptorul încins. Coaceţi-le la foc potrivit, circa 35-40 de minute sau până când se rumenesc frumos.

Trigoane cu branza feta si parmezan

Trigoane_cu_branza_feta_si_parmezan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.