Trigoane cu nuca si rahat

Printeaza

Trigoane cu nuca si rahatTrigoane cu nuca si rahat din: faina, smantana, ou, nuci, rahat, zahar pudra.

Ingrediente:

  • 250 g făină
  • 3 linguri smântână
  • 1 ou
  • 50 g nuci
  • 50 g rahat
  • 1 lingură zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu smântână şi oul, pui şi un praf de sare şi frămânţi până obţii un aluat elastic pe care-l întinzi într-o foaie subţire.

O tai pătrate, pui pe fiecare bucată de aluat un miez de nucă sau o bucăţică de rahat. îndoi bucata de aluat astfel încât să obţii un trigon pe care-l aşezi într-o tavă unsă cu margarină. Formezi astfel toate trigoanele, apoi le coci la foc potrivit 15-20 de minute.

După ce s-au răcit puţin le presari cu zahăr.Aşază o furculiţă (la deserturile care se consumă cu furculiţa) sau o linguriţă şi pre­sară din abundenţă zahăr pudră sau cacao.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.