Trigoane cu pui

Printeaza

Trigoane cu pui din: aluat, pui dezosat, ciuperci, ceapa, oua, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 2 cepe
  • 3 ouă
  • ulei
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Trigoane cu pui: Fierbe pieptul de pui în apă cu sare. Taie ceapa şi căleşte-o în ulei. Adaugă carnea tăiată mărunt şi ciupercile, felii.

După ce s-au călit, condimentea-ză-le cu sare şi piper şi adaugă verdeaţa tocată şi 2 ouă. Intinde foaia pe o suprafaţă pudrată cu făină şi taie pătrate de dimensiune potrivită.

Unge marginile cu oul rămas bătut cu o lingură cu apă rece. In mijlocul fiecărui pătrat pune o lingură de umplutură.

Pliază aluatul rezultând un triunghi. Presează bine marginile, unge cu ou, şi coace trigoanele într-o tavă tapetată cu hârtie pergament, cam 25 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Cafea Yemen Mocha Mattari

Yemen Mocha Mattari: Bijuteria Arabiei – Yemen Mocha Mattari este un soi istoric de cafea, recunoscut pentru aroma sa complexă și notele distincte de ciocolată și fructe. Cultivat pe terasele muntoase ale Yemenului, acest soi de cafea este considerat unul dintre cele mai vechi și mai tradiționale din lume. Yemenul este unul dintre primele locuri […]

Raci cu Fasole Verde și Sos de Usturoi

Raci cu Fasole Verde și Sos de Usturoi – reprezintă un preparat culinar hrănitor, perfect pentru o cină rafinată sau un prânz special. Această rețetă îmbină delicatețea cărnii de raci cu prospețimea fasolei verzi și intensitatea aromelor de usturoi, oferind un echilibru perfect între savoare și sănătate. Preparatul este ideal pentru iubitorii de fructe de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.