Trio Saint-Jacques

Printeaza

Trio Siant-Jacques din: scoici, legume, fenicul, ciuperci, mazare, salam chorizo, sos de unt cu patrunjel si icre negre.

Ingrediente:

  • Scoici Saint Jasques proaspete – 3 bucati
  • legume bunoise – cate 10 g
  • fenicul
  • ciuperci porcini
  • manzare tanara
  • salam chorizo
  • sos de unt cu patrunjel
  • icre negre

 

 

Mod de preparare:

sotează feniculul, ciupercile şi salamul chorizo, tăiate mărunt şi asezonate cu piper, timp de 4-5 minute în ulei de măsline şi unt, într-o tigaie bine încinsă.

adaugă şi mazărea tânără la final. Scoicile Saint Jacques se sotează separat, de asemenea, în tigaia bine încinsă, între 3 şi 6 minute (în funcţia de mărimea lor), atât cât să se rumenească la suprafaţă.

aşază fiecare pe câte un pat din legume brunoise şi salam chorizo şi se decorează la final, în momentul servirii, cu icrele negre.

Trio Saint-Jacques

Trio_Saint_Jacques

Pofta buna!

 

 

 

Smoothie cu Spanac și Broccoli

Smoothie cu Spanac și Broccoli: Rețeta Perfectă pentru o Energie de Durată – Consumul de legume verzi precum spanacul și broccoli-ul este esențial pentru menținerea unui corp sănătos și a unui nivel ridicat de energie. Acest smoothie nu este doar delicios, ci și plin de nutrienți esențiali care te vor ajuta să începi ziua cu […]

Foie Gras cu Miere și Ghimbir

Foie Gras cu Miere și Ghimbir – un deliciu culinar rafinat, cunoscut pentru textura sa bogată și gustul delicat. Combinat cu dulceața mierii și aroma proaspătă a ghimbirului, acest preparat devine o adevărată capodoperă gastronomică. Ingrediente: 200 g foie gras de rață sau gâscă 2 linguri de miere 1 lingură de ghimbir proaspăt ras 1 […]

 

Găină cu sos de roșii

Găină cu sos de roșii: O rețetă tradițională și savuroasă – un preparat clasic, îndrăgit în bucătăria românească și nu numai. Această rețetă combină suculența cărnii de găină cu aroma intensă a roșiilor, creând un fel de mâncare echilibrat și plin de savoare. Prepararea acestui fel de mâncare necesită timp și răbdare, dar rezultatul final […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.