Triunghiuri cu branza

Printeaza

Triunghiuri cu branza din: lapte, gris, oua, faina, pesmet, grasime, sare si branza de vaca.

retete

Ingredinte:

  • 1/2 litru lapte
  • 1 pahar gris
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri grasime
  • sare
  • branza de vaca

 

Mod de preparare

Se fierbe grisul in lapte cu sare. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu oul si faina.

Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, pe scindura presarata cu faina. Se taie patrate.

In mijlocul patratelor se pune branza de vaca amestecata cu ou si sare.

Se impreuna doua colturi opuse, formind un triunghi.

Se dau triunghiurile prin pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa.

Se servesc linga soteuri de fasole verde, mazare etc.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.