Triunghiuri cu carne

Printeaza

Triunghiuri cu carne din: faina, branza, praf de copt, oua, ceapa, carne tocata.

Ingrediente:Triunghiuri cu carne

Pentru aluat:

  • 250 g făină
  • 250 g brânză proaspătă de vaci
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 3 gălbenuşuri
  • sare

Pentru umplutură:

  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • 300 g amestec de carne tocată
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 1 căţel de usturoi

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, frămânţi brânza de vaci cu făina, praful de copt, sarea şi gălbenuşurile.

Trebuie să obţii un aluat moale, uşor lipicios, dar pe care să-l poţi modela cu uşurinţă.

Dacă mai este nevoie, mai poţi adăuga puţină făină pentru a obţine un aluat potrivit.

Il înveleşti în folie alimentară şi-l pui la frigider o oră.

Intre timp te ocupi de umplutură. într-o tigaie pui carnea tocată cu ceapa tăiată mărunt, morcovul dat prin râzătoare şi usturoiul pisat.

Laşi pe foc până scade toată zeama. După ce s-a răcit, adaugi în amestec oul, sare şi piper, după gust.

Intinzi aluatul pe masă într-o foaie cu grosimea de 0,5 cm.

Decupezi triunghiuri pe care le umpli cu amestecul de came.

Lipeşti bine marginile fiecărui triunghi şi le pui pe o tavă cu hârtie de copt.

Le coci 20 de minute în cuptorul încins, în prealabil.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.