Tropical Punch

Printeaza

O reteta simpla de Tropical Punch din: rom alb, rom brun, suc de ananas, suc de portocale, suc de grepfrut, suc de visine, sirop de grenadine, angostura , portocala si cirese.

Ingrediente:Tropical Punch

  • 0,7 rom alb
  • 0,7 rom brun
  • 1,4 l suc de ananas
  • 0,7 suc de portocale
  • 0,7 suc de grepfrut
  • 0,5 l de suc de visine deschis la culoare
  • 10 cl siropd e grenadine
  • 1-2 picaturi de Angostura amaruie
  • felii de portocale si cirese

 

Mod de preparare:

Romul, sucurile de frcute, siropul de grenadine si Angostura se toarna intr-un bol. Daca punciul este prea dulce, se poate adauga putina zeama de lamaie, iar daca e amarui, se poate infulci cu sirop de grenadine.

Se lasa cateva ore in loc racoros, apoi se mixeaza. Se serveste in pahare, cu cuburi de gheata, felii de portocala si cu cirese.

Tropical Punch

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.