Trufe de ciocolata cu migdale si rom

Printeaza

Trufe de ciocolata cu migdale si rom din: oua, ciocolată, zahăr pudră, migdale, rom, cacao, sare.

 

Ingrediente: Trufe_de_ciocolata_cu_migdale_si_rom

  • 10 gălbenuşuri fierte tari
  • 350 g ciocolată rasă
  • 200 g zahăr pudră
  • 350 g migdale
  • 2-3 ceşcuţe de rom
  • 25 g cacao
  • un praf de sare (foarte puţină)

Mod de preparare:

Dai prin sită gălbenuşurile, le freci cu zahărul şi cu un praf de sare. Pui migdalele opărite, curăţate de coajă şi prăjite, apoi date prin maşina de tocat nuci, ciocolata şi romul.

Amesteci şi iei cu lingura şi dai forma unei trufe. Apoi tăvăleşti fiecare trufă obţinută prin ciocolata rasă.

Trufe de ciocolata cu migdale si rom

Trufe_de_ciocolata_cu_migdale_si_rom

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.