Trufe cu caise si curmale
PrinteazaTrufe cu caise si curmale din: curmale, caise, ceai Rooibos, cocos, cacao, miere, alune.
- 500 g curmale, tăiate mărunt
- 50 g caise, tăiate mărunt
- 125 ml infuzie de ceai Rooibos
- 1/2 ceaşcă cu nucă de cocos deshidratată
- 1/4 ceaşcă cu cacao
- 15 ml miere
- 100 g alune întregi
- cacao
- alune măcinate sau nucă de cocos, pentru înveliş
Mod de preparare:
Fierbe curmalele şi caisele în ceai, până se înmoaie şi lichidul s-a evaporat.
Dă-le prin maşina de tocat. Adaugă nuca de cocos, cacao şi suficientă miere pentru a obţine o pastă. Cu mâna formează biluţe în mijlocul cărora pui câte o alună întreagă.
Dă biluţele prin cacao, alune sau cocos. Lasă-le la rece.
Pofta buna!