Ceai de pelin pentru paraziți intestinali: Remediu natural cu proprietăți antiparazitare. Pelinul (Artemisia absinthium) este o plantă medicinală recunoscută pentru efectele sale antiparazitare, digestive și antiinflamatoare. Consumul ceaiului de pelin poate ajuta la eliminarea paraziților intestinali și la îmbunătățirea sănătății tractului digestiv. Ingrediente 1 linguriță de pelin uscat 250 ml apă clocotită Miere sau lămâie […]
Trufe de panettone şi nucă de cocos
PrinteazaTrufe de panettone şi nucă de cocos din: pannettone, ciocolata menaj, nuca de cocos, lapte, migdale si coaja de portocala confiata.
Ingrediente:
- 2 felii de panneone simplu (circa 200 g)
- 150 g ciocolată menaj
- 80 g fulgi de nucă de cocos
- 1 pahar lapte
- 2 linguri migdale
- 1 lingură coajă de portocală confiată
Mod de preparare:
Sfărâmă feliile de panettone într-un castron, toarnă laptele, lasă-l să se înmoaie 10 minute şi stoarce-l.
Prăjeşte migdalele tăiate felii şi încorporează-le în panettone, împreună cu coaja de portocală confiată.
Formează biluţe din compoziţie, pune-le pe un platou şi lasă-le 20 de minute să se răcească în frigider.
Toacă ciocolata cu cuţitul şi topeşte-o la bain-marie sau în cuptorul cu microunde, amestecând frecvent.
Glazurează biluţele de panettone cu ciocolată, ajutându-te de două furculiţe, şi pune-le pe un grilaj.
Pune trufele pe hârtie de copt şi presară-le cu fulgi de nucă de cocos şi lasă-le 10 minute în frigider ca să se întărească.
Trufe de panettone şi nucă de cocos
Pofta buna!
Conservă de Porumb: O Rețetă Simplă și Eficientă pentru Păstrarea Porumbului Proaspăt. Porumbul conservat poate fi folosit în diverse rețete, de la salate la garnituri sau chiar ca ingredient principal în supe și tocănițe. Ingrediente Porumb proaspăt (6 știuleți mari): Porumbul este o sursă bună de carbohidrați, fibre, vitamine (precum vitamina B) și minerale. Apă […]