Trufe cu whisky

Printeaza

Trufe cu whisky din: ciocolata neagra, unt, smantana, whisky, visine si bomboane decorative.

Ingrediente:

  • 375 g ciocolata neagra
  • 50 g unt
  • 150 g smantana
  • 2 linguri cu whisky
  • visine din visinata
  • bomboane decorative

 

Mod de preparare:

Rupe ciocolata în bu­căţi mici şi topeşte-o la bain-marie. încorporează smântână şi amestecă uşor până obţii o com­poziţie cremoasă.

Adaugă untul şi amestecă uşor până se topeşte. Lasă să se răcorească. Când este călduţă, adau¬gă whisky amestecând ca să nu se taie. Lasă la rece minimum o oră şi jumătate.

Modelează biluţe de mărime potrivită şi tăvăleşte-le prin bomboanele decorative. Sunt delicioase şi dacă le tăvăleşti prin cacao amestecată cu un praf de scorţişoară.

In mijloc, pune fie o alună, fie vişine din visinată, bine scurse.

Trufe cu whisky

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Si ma imbat daca gust din trufele astea cu whisky ?

  2. Pot sa beau numai whiskyul :)) din trufele astea

  3. Imi plac trufele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.