Peste cu sfecla si varza rosie din: file de peste, varza rosie, sfecla, mere, cepe, ulei de masline, vin, stafide, supa de legume, margarina, zahar, otet, verdeata, piper, coriandru. Ingrediente: 800 g file de peşte 1 varză roşie 2 sfecle 2 mere 2 cepe 50 ml ulei de măsline 500 ml vin roşu 200 g […]
Tuburi de varza cu peste
PrinteazaO reteta de tuburi de varza cu peste din: aluat de placinta, orez, varza murata, file de peste, galbenusuri, ceapa verde, sare si piper.
- un pachet de aluat de plăcintă
- o ceşcuţă de orez
- 200 grame de varză murată fiartă
- 100 grame file de peşte
- două gălbenuşuri
- 4 cozi de ceapă verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierbe orezul în apă cu sare şi se scurge, dacă e cazul. Varza se toacă mărunt şi se scurge, de asemenea, foarte bine.
Se căleşte în unt sau în ulei, după preferinţă, până se frăgezeşte.
Apoi se adaugă orezul, peştele tăiat în bucăţele mici şi cele două gălbenuşuri.
Taie foile de aluat în fâşii de circa 8 cm şi desprinde-le una de alta, apoi împarte compoziţia în cantităţi egale, în funcţie de numărul fâşiilor de aluat obţinute.
Aşază compoziţia pe mijlocul fâşiilor, pe toată lungimea lor şi apoi rulează-le, astfel încât coca să se suprapună cam un centimetru, astfel încât rulourile să rămână lipite.
Se aşază într-o tavă tapetată cu făină, cu lipitura dedesubt şi se pun la cuptor.
Când s-a rumenit coca, se ung rulourile pe toată suprafaţa cu ou, ca să capete luciu. Se pot servi atât calde, cât şi reci.
Poftă bună!
poate te intereseaza si:
Peste cu sfecla si varza rosie
Ciorba de peste si zeama de varza
Ciorba de peste si zeama de varza din: zeama de varza, zarzavat, peste, verdeata. Ingrediente: 3 I zeamă de varză zarzavat de supă – morcov, pătrunjel, ceapă 600 g peşte verdeaţă Mod de preparare: Se potriveşte de acreală zeama de varză, adăugând apă dacă trebuie. Se fierb cu morcovul, pătrunjelul şi ceapa tăiate mărunt. Când […]
Pofta buna!