foi de lasagna, carne de vita, ceapa, usturoi, sos de rosii, ulei de masline, unt, ricotta, mozzarella, paremzan, oregano, sare, piper. Ingrediente: 250g foi de lasagna (uscată sau proaspătă) 500g carne de vită mărunțită 1 ceapă mare, tocată mărunt 3 căței de […]
Tuille cu portocale
PrinteazaTuille cu portocale din: unt, zahar pudra, suc de portocale, faina si zahar.
Ingrediente:
- unt 10 g
- zahar pudra 10 g
- suc de portocale 10 ml
- faina 8 g
- zahar 10 g
Mod de preparare:
alifiaza untul, adaugam restul de ingrediente pâna se obtine o compozitie omogena de consistenta unui aluat moale. Aluatul se întinde pe foaie de silicon (sau hârtie pergament), în forma rotunda cu diametrul de 10 cm.
coace la 180ºC, timp de 3-5 minute pâna se coloreaza. Se pot servi ca atare sau decor pe torturi si prajituri.
Tuille cu portocale
Pofta buna!
Ceviche: Rețete Delicioase și Istoria Acestei Mâncăruri Unice
Ceviche este un preparat culinar tradițional din America Latină, cunoscut pentru prospetimea sa și gustul său unic. Istoria Ceviche: Este important de menționat că există dovezi că popoarele indigene din regiunile de coastă ale Americii Latine consumau o formă timpurie de ceviche încă din perioada pre-colonială. Aceste […]