Tuille cu portocale

Printeaza

Tuille cu portocale din: unt, zahar pudra, suc de portocale, faina si zahar.

Ingrediente:

  • unt 10 g
  • zahar pudra 10 g
  • suc de portocale 10 ml
  • faina 8 g
  • zahar 10 g

 

Mod de preparare:

alifiaza untul, adaugam restul de ingrediente pâna se obtine o compozitie omogena de consistenta unui aluat moale. Aluatul se întinde pe foaie de silicon (sau hârtie pergament), în forma rotunda cu diametrul de 10 cm.

coace la 180ºC, timp de 3-5 minute pâna se coloreaza. Se pot servi ca atare sau decor pe torturi si prajituri.

Tuille cu portocale

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Ceviche: Rețete Delicioase și Istoria Acestei Mâncăruri Unice

Ceviche este un preparat culinar tradițional din America Latină, cunoscut pentru prospetimea sa și gustul său unic. Istoria Ceviche: Este important de menționat că există dovezi că popoarele indigene din regiunile de coastă ale Americii Latine consumau o formă timpurie de ceviche încă din perioada pre-colonială. Aceste […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.