Tunel de sunca cu umplutura picanta

Printeaza

Tunel de sunca cu umplutura picanta din: branza de vaci, unt cu hrean, urda, sare, piper, gelatina, sunca, castraveti, gogosari murati, branza cheddar si patrunjel.

Ingrediente:

  • 400 g branza de vaci
  • 250 g unt cu hrean
  • 200 g urda
  • sare
  • piper
  • 5 linguri gelatina dizolvata
  • 10 felii sunca
  • 4 castraveti
  • 4 linguri gogosari murati, taiati fasii
  • 4 felii branza cheddar
  • 3 linguri patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Se amesteca branza de vaci  cu unt, sare şi piper, fo­losind telul. Se pun deoparte 2/3 din cantitate, iar în restul de compoziţie se înglobează castraveţii tocaţi şi gogoşarii.

Pe o bucată de folie transpa­rentă se repartizează 7 felii de şuncă astfel încât să fie suprapuse.

In compoziţia de brânză se încorporează 3 linguri de gelatină şi se repartizează pe patul de felii de şuncă. Restul de şuncă se aşază deasupra stratului de brânză, cu feliile uşor suprapuse.

în restul de compoziţie de brânză se în­globează mai întâi urda, apoi pătrunjelul şi restul de gelati­nă.

Se aşază pe stratul de felii de şuncă, se acoperă cu fâşi de cheddar şi se rulează în folia transparentă.

Apoi totul se înfăşoară în folie de alumi­niu. Se dă la frigider 4 ore, apoi se îndepărtează ambele folii şi rulada se taie felii.

Tunel de sunca cu umplutura picanta

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.