Turnedou de urs la gratar din: muschi de urs, castane, cartofi, oua, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1,4 kg muşchi de urs de la spinare 300 g castane 300 g cartofi 2 ouă 2 linguri făină 150 g ulei sau margarina sare piper 50 g stafide 8 mere puţin zahăr 80 g şuncă afumată […]
Turendouri “Cardinal”
PrinteazaTurendouri “Cardinal” din: muschi de vita, anghinare, mazăre, orez, raci, coniac, vin, unt, sare, cimbru.
- 1,5 kg muşchi de vita
- 8 funduri de anghinare
- 300 g mazăre
- 1,8 g orez
- 12 cozi de raci
- 1/2 pahar coniac
- 3/4 pahar vin roşu
- 100 g unt
- sare
- cimbru
Mod de preparare:
Pregătiţi un pilaf din orez, unt şi supă. Aşezaţi-l pe platou şi deasupra puneţi, în coroană, turendourile fripte la grătar.
Marginea platoului decoraţi-o cu anghinare umplute cu mazăre.
Combinaţi sosul de raci cu coniacul şi vinul şi puneţi-l peste turendouri.
Garnisiţi cu cozile de raci.
Preparatul este gata.
Pofta buna!
poate iti place si:
Turnedou de ton cu legume
Turnedou de ton cu legume din: ton, ulei de masline, sare, piper, ardei gras, ceapa, rosii, usturoi, jambon si ardei iute. Ingrediente: 4 bucati de ton de 150 g fiecare, fara piele 1 lingura cu ulei de masline sare si piper macinat 200 g ardei gras verde 200 g ceapa alba 400 g rosii 1 […]
Turnedou de vită
O reteta delicioasa de turnedou de vita din: muschi de vita, bacon, ciuperci, unt, smantana, ceapa, vin alb, patrunjel, sare si piper boabe. Ingrediente: 800 g muschi de vita 12 felii de bacon 800 g ciuperci proaspete 80 g unt 100 g smantana 1 ceapa mica 2 pahare cu vin alb 1 legatura de patrunjel […]
Turnedou Rossini
O reteta de turnedou Rossini din: carne de vitel, foie gras, paine, coaja de truge, vin madeira, unt, sare si piper. Ingrediente: 6 felii carne de vitel, de circa 130 g fiecare (muschi sau antricot) 300 g foie gras semipreparat 6 felii paine pentru sendvis 20 g coaja de trufe 4 linguri vin Madeira 80 […]
Pofta buna!