Turendouri “Cardinal”

Printeaza

Turendouri “Cardinal” din: muschi de vita, anghinare, mazăre, orez, raci, coniac, vin, unt, sare, cimbru.

Ingrediente:Turendouri Cardinal

  • 1,5  kg muşchi de vita
  • 8 funduri de anghinare
  • 300 g mazăre
  • 1,8 g orez
  • 12 cozi de raci
  • 1/2 pahar coniac
  • 3/4 pahar vin roşu
  • 100 g unt
  • sare
  • cimbru

Mod de preparare:

Pregătiţi un pilaf din orez, unt şi supă. Aşezaţi-l pe platou şi deasupra puneţi, în coroană, turendourile fripte la grătar.

Marginea platoului decoraţi-o cu anghinare umplute cu mazăre.

Combinaţi sosul de raci cu coniacul şi vinul şi puneţi-l peste turen­douri.

Garnisiţi cu cozile de raci.

Preparatul este gata.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Turnedou de urs la gratar

Turnedou de urs la gratar

Turnedou de urs la gratar din: muschi de urs, castane, cartofi, oua, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1,4 kg muşchi de urs de la spinare 300 g castane 300 g cartofi 2 ouă 2 linguri făină 150 g ulei sau margarina sare piper 50 g stafide 8 mere puţin zahăr 80 g şuncă afumată   […]

Turnedou cu ciuperci

Turnedou de ton cu legume

Turnedou de ton cu legume din: ton, ulei de masline, sare, piper, ardei gras, ceapa, rosii, usturoi, jambon si ardei iute. Ingrediente: 4 bucati de ton de 150 g fiecare, fara piele 1 lingura cu ulei de masline sare si piper macinat 200 g ardei gras verde 200 g ceapa alba 400 g rosii 1 […]

 

Turnedou de vită

Turnedou de vită

O reteta delicioasa de turnedou de vita din: muschi de vita, bacon, ciuperci, unt, smantana, ceapa, vin alb, patrunjel, sare si piper boabe. Ingrediente: 800 g muschi de vita 12 felii de bacon 800 g ciuperci proaspete 80 g unt 100 g smantana 1 ceapa mica 2 pahare cu vin alb 1 legatura de patrunjel […]

 

Salată picantă cu vită

Turnedou Rossini

O reteta de turnedou Rossini din: carne de vitel, foie gras, paine, coaja de truge, vin madeira, unt, sare si piper. Ingrediente: 6 felii carne de vitel, de circa 130 g fiecare (muschi sau antricot) 300 g foie gras semipreparat 6 felii paine pentru sendvis 20 g coaja de trufe 4 linguri vin Madeira 80 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.