Turnedos cu sos de vin

Printeaza

Turnedos cu sos de vin 

Ingrediente:Turnedos cu sos de vin

  • 1 muşchi de 1-1,500 kg
  • 1 lingură unt sau ulei
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă făină
  • 2-3 linguri zeamă de carne
  • 1 pahar vin roşu

Mod de preparare:

Prăjim turnedosul şi în tigaia în care s-a prăjit, adăugăm făina, puţină zeamă de carne concentrată şi vinul roşu. Fier­bem sosul, amestecăm şi cînd a scăzut, turnăm peste turnedosul sote.

Putem servi sosul separat în sosieră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.