Turnedou Rossini

Printeaza

O reteta de turnedou Rossini din: carne de vitel, foie gras, paine, coaja de truge, vin madeira, unt, sare si piper.

Ingrediente:Turnedou Rossini

  • 6 felii carne de vitel, de circa 130 g fiecare (muschi sau antricot)
  • 300 g foie gras semipreparat
  • 6 felii paine pentru sendvis
  • 20 g coaja de trufe
  • 4 linguri vin Madeira
  • 80 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taiati ficatul in 6 felii si puneti-l deoparte. Inlaturati coaja painii si rumeniti feliile intr-o tigaie cu 50 g unt.Pastrati-le calde, pe un platou de serviciu, acoperite cu folie de aluminiu.

Pastrati-le calde, pe un platou de serviciu, acoperite cu folie de aluminiu.

Perpeliti carnea, la foc iute, in restul de unt, cate 2 minute pe fiecare parte daca va place carnea in sange, iar daca nu, cate 3 minute pe fiecare parte. Sarati si piperati la sfarsit.

Asezati feliile de carne pe feliile de paine si puneti deasupra cate o felie de ficat.

Acoperiţi cu o folie dublă de aluminiu pentru a le menţine calde. Turnaţi vinul în tigaie, adăugaţi trufele şi desprindeţi sucurile soli­dificate, râcâind cu o spatulă de lemn.

Lăsaţi sosul să scadă la foc iute, timp de 1 min, acoperiţi cu el muşchiul şi serviţi imediat.

Turnedou Rossini

Turnedou Rossini

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • turnedou rossini

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.