Turnedouri japoneze la grătar cu garnitură de orez, sparanghel sotat, ciuperci umplute şi sos de ciuperci
PrinteazaTurnedouri japoneze la grătar cu garnitură de orez, sparanghel sotat, ciuperci umplute şi sos de ciuperci
- 1,400 kg muşchi de vacă
- 200 g orez
- sare
- piper
- pudră de curry
- 1 ceapă
- 12 ciuperci mari
- 400 g vîrfurt de sparanghel
- 250 g unt
- 8 crutoane
- supă
Mod de preparare:
Se prepară garniturile sparanghelul fiert şi dat în unt, ciupercile umplut, pilaful de orez, supă şi curry (boia iute de ardei).
Turnedourile se frig pe grătar, se aşază pe un platou, pe crutoane (în coroană). Pilaful fierbinte, la mijloc, iar sparanghelul şi ciupercile împrejur.
Separat se serveşte sos de ciuperci.
Pofta buna!