Turnedouri la grătar Cardinal cu garnitură de anghinare umplută cu mazăre, cozi de raci şi sos de Porto
PrinteazaTurnedouri la grătar Cardinal cu garnitură de anghinare umplută cu mazăre, cozi de raci şi sos de Porto
- 1,400 kg muşchi de vacă
- 8 funduri de anghinară sau napi
- 300 g mazăre
- 180 g orez
- 12 cozi de raci
- sos de raci
- supă
- 1/2 păhărel coniac
- 3/4 pahar vin roşu
- 100 g unt
- sare
- cimbru
Mod de preparare:
Se face un pilaf de orez cu unt şi supă. Se aşază pe un platou şi deasupra se pun în coroană turnedourile fripte la grătar.
Marginea platoului se decorează cu anghinare umplute cu mazăre. Sosul de raci amestecat cu coniacul şi vinul roşu se pune peste turnedouri.
Cu cozile de raci se garnisesc turnedourile.
Pofta buna!