Turnedouri la grătar Cardinal cu garnitură de anghinare umplută cu mazăre, cozi de raci şi sos de Porto

Printeaza

Turnedouri la grătar Cardinal cu garnitură de anghinare umplută cu mazăre, cozi de raci şi sos de Porto

Ingrediente:Turnedouri la grătar Cardinal cu garnitură de anghinare umplută cu mazăre, cozi de raci şi sos de Porto

  • 1,400 kg muşchi de vacă
  • 8 funduri de anghinară sau napi
  • 300 g mazăre
  • 180 g orez
  • 12 cozi de raci
  • sos de raci
  • supă
  • 1/2 păhărel coniac
  • 3/4 pahar vin roşu
  • 100 g unt
  • sare
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Se face un pilaf de orez cu unt şi supă. Se aşază pe un platou şi deasupra se pun în coroană turnedourile fripte la grătar.

Marginea platoului se de­corează cu anghinare umplute cu mazăre. Sosul de raci amestecat cu coniacul şi vinul roşu se pune peste turnedouri.

Cu cozile de raci se garnisesc turne­dourile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.