Turnedouri la grătar cu garnitură de coşuleţe de foitaj cu ciuperci, cartofi prăjiţi şi sos bernez

Printeaza

Turnedouri la grătar cu garnitură de coşuleţe de foitaj cu ciuperci, cartofi prăjiţi şi sos bernez

Ingrediente:Turnedouri la grătar cu garnitură de coşuleţe de foitaj cu ciuperci, cartofi prăjiţi şi sos bernez

  • 1,400 kg muşchi de vacă
  • 6 coşuleţe din foitaj
  • 6 crutoane prăjite
  • 300 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de smantană
  • 400 g mazăre
  • 300 g cartofi noi
  • 100 g unt
  • ulei pentru prăjit cartofi
  • 1 legătură de mărar

 

Mod de preparare:

Turnedourile se taie şi se frig pe grătar.

Se aşază pe un platou pe cru­toane şi se garnisesc cu coşuleţe din foitaj umplute cu ciuperci (prăjite în unt, amestecate cu smîntînă şi mărar tocat), mazăre sote, cu unt, verdeaţă tocată şi cartofi noi prăjiţi în ulei.

Separat la sosieră se serveşte sos „bernez”.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.