Turnedouri la tigaie cu garnitură de budincă de spanac, ciuperci prăjite şi sos de friptură

Printeaza

Turnedouri la tigaie cu garnitură de budincă de spanac, ciuperci prăjite şi sos de friptură

Ingrediente:Turnedouri la tigaie cu garnitură de budincă de spanac, ciuperci prăjite şi sos de friptură

  • 1,400 kg muşchi de vacă
  • 8 crutoane
  • 1,500 kg spanac
  • 2 linguri sos alb
  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • Maggi
  • 140 g unt
  • nucşoară
  • 12-14 ciuperci mari
  • 1 legătură de mărar

 

Mod de preparare:

Spanacul se fierbe bine, se stoarce, se amestecă cu 2 ouă crude, 2 linguri de sos alb, sare, piper, Maggi şi nucşoară.

Se pune intr-o formă de şarlotă unsă cu unt, se dă la cuptor în baie de apă. Ciupercile se curăţă, se spală, se prăjesc în unt şi se presară cu mărar.

Turnedourile se frig la tigaie cu unt, se aşază pe crutoane şi se pun intr-un platou peste budinca de spanac. Impre­jurul budincii se pun ciupercile.

Separat, la sosieră, se serveşte sos de friptură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.