Turnulete cu legume coapte

Printeaza

Turnulete cu legume coapte din: vinete, dovlecei, ceapa rosie, rosii, sare, piper, ulei de masline, suc de rosii, busuioc si marar.

 

Ingrediente:

  • 2 vinete medii
  • 2-3 dovlecei
  • 2 cepe rosii
  • 4 rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 300-400 ml suc de rosii
  • cimbru si busuioc verde
  • o legatura marar

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi se căleşte. Se curăţă vinetele, se spală şi se taie rondele.

Se presară sare şi piper şi se lasă câteva ore să se scurgă de sucul toxic.

Vinetele se călesc în uleiul încins şi se perpelesc pe toate părţile, apoi se scurg în sită.

Se feliază roşiile şi dovleceii şi se călesc în sucul propriu. Se adaugă şi sucul de roşii şi se condimentează cu sare, piper, cimbru si busuioc.

Din legume se fac turnuleţe şi se aşază în tavă. Se adaugă şi sosul şi se mai lasă 10 minute la cuptor.

Se ornează cu mărar.

 

Turnulete cu legume coapte

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.